Sari la conținut

"Sunt mândru de ce am reușit să construiesc în mediul privat, înainte de a intra în politică și la mine totul este public și la vedere.

Campania de denigrare dusă de PDL împotriva mea atinge noi culmi ale ti­că­loșiei atunci când sunt pus la zid pentru banii mei, înscriși în declarația de avere, pe care i-am câștigat prin muncă cinstită și prin propriile forțe.
Lucrez de la vârsta de 15 ani, prețuiesc munca și știu ce înseamnă banul trudit. Imediat după Revoluție, din pasiunea mea pentru film și fotografie am făcut o activitate comercială, prin deschiderea primului post de radio și a primei televiziuni locale puternice din orașul nostru. În anul 1991, când nu aveam nicio legătură cu politica, am început să construiesc posturi de radio, dezvoltând astfel prima rețea de radiouri din România. Practic, din banii mei și prin forțele mele am ajuns să construiesc 45 de posturi locale de radio în toată țara.
Banii mei sunt la vedere. Sunt unul dintre puținii politicieni care își fac publică averea obținută cinstit, fără ajutoare de la stat, fără afaceri cu statul, fără credite luate din bănci. Oricine poate să vadă declarația mea de avere postată pe internet și să constate că sunt mai puțin bogat decât eram acum 5 ani.
Averea mi-am dobândit-o corect. Ea a fost verificată de instituțiile statului care n-au constatat ni­mic ilegal. Nu mi-e ru­șine cu rezultatele muncii mele. Eu nu fac parte din categoria politicienilor îm­bo­gățiți din asfalt, cu zeci de milioane de euro as­cun­se în conturi străine, cu acțiuni la purtător și averi mascate.
Eu nu am avut nevoie să vin la Consiliul Județean ca să-mi salvez afacerile fa­li­mentare, așa cum do­resc alții să facă. Eu am venit să pun în aplicare proiectele necesare pentru comunitatea noastră".
Aristotel Căncescu
Președintele Consiliului Județean Brașov

Comentarii

Ultimă oră