Sari la conținut

Nu mai circulă trenul între Brașov și Întorsura Buzăului. Cursele se efectuează cu autobuzul

nu-mai-circula-trenul-intre-brasov-si-intorsura-buzaului-cursele-se-efectueaza-cu-autobuzul

Trenurile Regiotrans de pe ruta Întorsura Buzăului – Valea Teliului şi retur au fost înlocuite cu autobuze. Soluţia este una temporară şi vine ca urmare a unei alunecări de teren pe o porţiune a căii ferate din localitatea Teliu, potrivit Regiotrans. „A fost o alunecare de teren la Teliu din cauza ploilor. Pe bucata unde nu se poate circula cu trenul, călătorii sunt preluaţi de autobuze conform orarelor de circulaţie ale trenurilor. Biletele şi abonamentele sunt valabile. Nu ştim cât timp va dura, dar noi sperăm ca astăzi sau mâine să se revină la normal”, ne-a declarat un operator Regiotrans, scrie stiri.covasna.ro.

Site-ul Regiotrans informează că autobuzele au fost puse în serviciul călătorilor începând din 12 aprilie, de la ora 14:00, când s-a redeschis circulaţia trenurilor pe relaţia Braşov – Valea Teliului şi retur. Pentru călătorii care au ca staţie de debarcare/îmbarcare Întorsura Buzăului şi Poiana Florilor se asigură transbordare cu mijloc auto cu îmbarcare/ debarcare din staţia Budila.

Trenul Braşov – Întorsura Buzăului şi retur este soluţia la care apelează zilnic zeci de întorsureni care fac naveta fie spre serviciu, fie spre şcoală.

Comentarii

Ultimă oră