Sari la conținut

Număr de telefon pentru tinerii care nici nu învaţă, nici nu lucrează

numar-de-telefon-pentru-tinerii-care-nici-nu-invata-nici-nu-lucreaza

0771 36 34 35 este numărul de telefon la care tinerii care nu urmează cursuri şi nici nu lucrează pot cere sprijin de la specialiştii din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Braşov.

Numărul a fost alocat în cadrul proiectului INTESPO – Înregistrarea Tinerilor în Evidenţele Serviciului Public de Ocupare, al cărui obiectiv este creşterea numărului de tineri înregistraţi la Serviciul Public de Ocupare în vederea furnizării de măsuri specializate de sprijin.

Tânărul vizat de acest proiect este definit ca fiind acel tânăr cu vârsta cuprinsă între 16 şi 25 de ani care nu are loc de muncă, nu urmează o formă de învăţământ şi nu participă la activităţi de formare profesională. În cadrul proiectului, în fiecare judeţ au fost constituite echipe locale de intervenţie formate din experţi de ocupare, asistenţi sociali, consilieri şcolari, care au rolul de a sprijini tinerii în funcţie de nevoile concrete ale acestora.

La numărul de telefon alocat pentru Braşov, 0771 36 34 35, tinerii pot afla care sunt avantajele pe care le pot obţine dacă se înregistrează la Serviciul Public de Ocupare, care sunt paşii pe care trebuie să-i parcurgă pentru înregistrare, ce acţiuni se vor derula în apropiere şi când vor avea loc acestea sau cum pot participa.

Pentru mai multe informaţii, tinerii pot accesa şi pagina de internet a Agenţiei Naţionale de Ocupare a Forţei de Muncă – anofm.ro.

Comentarii

Ultimă oră