Sari la conținut

Număr record de şagunişti calificaţi la olimpiadele naţionale!

numar-record-de-sagunisti-calificati-la-olimpiadele-nationale-

70 de elevi au obţinut rezultate remarcabile la olimpiade judeţene, la mai multe materii. Practic, 10% dintre cei care învaţă la Colegiul Şaguna vor participa la concursurile naţionale. În spatele succesului se află multe ore de muncă, pasiune şi sacrificii, spun olimpicii.
„Este o pregătire constantă, asiduă la unele obiecte, chiar din toamnă au început aceste pregătiri. Lista cu olimpici este echilibrată, aproape toate materiile sunt reprezentate la faza naţională” a declarat Dorel Agache, director Colegiul Naţional „Andrei Şaguna”.
„Am renunţat la multe ore din timpul meu liber, am lăsat jocurile pe calculator, ieşirile cu prietenii şi am ales să lucrez la fizică, dar şi la matematică şi la info. Îmi place şi de aceea am aceste rezultate” a spus Alexandru Strâmbu, olimpic la fizică.
„Am reuşit prin multă muncă şi destule sacrificii, timpul meu liber nu prea a mai existat, mai ales că în paralel cu olimpiadele fac şi sport de performanţă, handbal. Normal că mă simt foarte mândru că am reuşit aceste performanţe, e bine că am reușit ca în ceilalţi ani să mă calific la o fază naţională, anul ăsta chiar la două faze naţionale”, spune Mihai Hrenciuc, olimpic la fizică şi la ştiinţele pământului.

Comentarii

Ultimă oră