Sari la conținut

Nuntă de 5 stele în weekend. Prigoana Junior a spus DA!

nunta-de-5-stele-in-weekend-prigoana-junior-a-spus-da

A fost nuntă mare în weekend în familia Prigoană. Au cântat artişti cunoscuţi, s-au servit bucate sofisticate şi au fost invitaţi cu sutele. Numai unul şi unul. Însă chiar şi aşa, Elena Udrea a ieşit în evidenţă. A purtat 3 ţinute şi s-a afişat pentru prima dată la un eveniment monden cu noul iubit.

Fiul cel mare al lui Silviu Prigoană este, la 29 de ani, un bărbat însurat. În weekend a îmbrăcat costumul de ginere şi s-a căsătorit religios cu iubita sa, Corina (28 de ani). Toate privirile au fost îndreptate, însă, spre mireasă, care a strălucit la propriu într-o rochie ce valorează 27.000 de euro. Şi asta nu e tot. Pantofii, bijuteriile şi alte accesorii ale miresei au mai costat alte 10.000 de euro. Dar a meritat, căci nora lui Silviu Prigoană a fost de departe una dintre cele mai frumoase mirese din showbiz. Decorul a fost unul de poveste, cu aranjamente florale impunătoare, elegant și de bun gust, iar surprizele s-au ținut lanț pentru invitați și miri.

La biserică nu au participat mai mult de 50 de persoane, toţi invitaţi pe sprânceană. Naşă a fost Elena Udrea. Silviu Prigoană a venit cu proaspăta soţie şi cei doi copii pe care îi are cu Adriana Bahmuţeanu, iar Silvius Prigoană, fratele lui Honorius, şi iubita sa au fost cavaler, respectiv  domnişoară de onoare.

Comentarii

Ultimă oră