Sari la conținut

Cruzimea unei tinere în vârstă de 20 de ani a devenit în aceste zile principalul subiect de dezbatere al presei germane. Braşoveanca Adriana Maria Benedek şi-a aruncat copilul pe geam în ziua de Crăciun. Ziarul german cu cel mai mare tiraj, Bild, şi-a deschis ediţia online de ieri cu un material în care se întreabă ce fel de mamă îşi aruncă bebeluşul abia născut pe geam.
A murit de frig. Tânăra născuse de câteva minute în baia unui apartament din Charlottenburg, o localitate din apropierea Berlinului. Copilul nu a murit din cauza căzăturii de etajul 1 al blocului, ci, mai târziu, la spital. Legiştii au stabilit cauza morţii ca fiind hipotermia, copilaşul fiind găsit complet dezbrăcat de nişte vecini. Conform poliţiei germane, fata, originară din Braşov, se prostitua într-un club din capitala Germaniei.
Prostituată la un bordel. Jurnaliştii germani au descoperit că Adriana-Maria a ajuns la Berlin din cauza sărăciei. Braşoveanca mai are un copil, o fată născută în ianuarie 2009, care a rămas în grija rudelor din ţară. Fata este victima unui proxenet de care s-a îndrăgostit în România. El a profitat de încrederea ei, ducând-o în Germaia şi obligând-o să se prostitueze. La început îşi acosta clienţii pe stradă, dar, după un timp, a reuşit să se angajeze la un bordel.
În stare de şoc. Conform poliţiei, nimeni din anturajul tinerei nu a ştiut că este însărcinată. Deocamdată, anchetatorii nu au reuşit să stabilească dacă Adriana-Maria era conştientă că e însărcinată sau nu. Ea a fost găsită în baia apartamentului plină de sânge şi în stare de şoc. Abia după ce şi-a revenit în fire, a aflat de la poliţişti ce faptă oribilă a făcut.

Comentarii

Ultimă oră