Sari la conținut

Este frumoasă, carismatică şi foarte sociabilă. I se mai spune şi blonda de la Turism, deşi nu are nici în clin nici în mânecă cu politica. Aşadar, nu este vorba despre Elena Udrea, ci despre braşoveanca Andreea Rotaru, câştigătoarea concursulului de frumuseţe Miss Turism România 2010.
Competiţia a avut loc la acest sfârşit de an, când a reuşit să îşi împlinească visul, deşi are 24 de ani! Ea va reprezenta România la un concurs internaţional de frumuseţe, organizat în Malaezia.
Modeling minor. La doi ani făcea parada modei prin casă. A fost tot timpul răsfăţată de cei din jur. La 12 ani a ştiut că locul ei este pe podium. Deşi frumuseţea îi conferă unul dintre cele mai mari atuuri pentru a reuşi în viaţă, nu face caz din asta.
Multă muncă. Vorbeşte cu multă pasiune despre cariera ei în modeling. Neştiutorii sau invidioşii ar spune că nu e cine ştie ce profesie, însă pentru a ajunge în topuri trebuie să munceşti mult, spune Andreea Rotaru. Este şi formula pe care a încercat-o pentru acest concurs de frumuseţe. Palmaresul ei este impresionant: a participat la multe concursuri de frumuseţe internaţionale şi autohtone. De multe dintre ele nici nu-şi mai aduce aminte, însă acesta din urma i-a adus succesul. La concursuri de gen cei din juriu nu se uită doar la aspectul exterior sau la atitudine. Pentru a putea trece peste toate greutăţile a avut familia aproape.

Comentarii

Ultimă oră