Sari la conținut

O companie din Braşov caută pentru angajare 70 de vorbitori de limbă italiană

o-companie-din-brasov-cauta-pentru-angajare-70-de-vorbitori-de-limba-italiana

Arvato Services SRL, o companie de tipul contact-center, parte din grupul german Arvato Bertelsmann, anunţă deschiderea a peste 70 de poziţii pentru vorbitorii de limbă italiană, pentru postul de CSR (Customer Service Representative – Reprezentant Serviciu Clienţi).

Principala condiție pentru angajare este cunoașterea limbii italiene, la nivelul C1, conform Pașaportului Lingvistic European. Candidaţii au posibilitatea de a opta pentru un program de 8, 6 sau 4 ore.

Responsabilităţile unui Customer Service Representative (Reprezentant Serviciu Clienti) presupun preluarea e-mailurilor și apelurilor de la clienţii companiei precum şi oferirea de informaţii/soluții clienţilor cu privire la serviciile companiei.

Profilul candidatului pentru această poziţie entry-level, este următorul:

- Cunoaşterea limbii italiană la un nivel avansat (scris şi vorbit)
 - Abilitaţi excelente de comunicare orală şi scrisă
 - Orientare către client precum şi către soluţionarea problemelor
 - Adaptabilitate şi capacitate de a găsi rapid soluţii
 - Gândire analitică, atenţie la detalii şi atitudine proactivă
 - Spirit de echipă
 - Abilitaţi bune de operare PC şi viteză de tehnoredactare

Compania angajează pentru locaţia din Braşov, pe lang vorbitorii de limbă italiană, vorbitori de: germană, engleză, olandeză, rusă, suedeză, finlandeză, norvegiană şi daneză.

Pe lângă pachetului salarial competitiv, angajaţii Arvato beneficiaza de: bonuri de masă, asigurare medicale privată, transport gratuit cu taxiul, pentru cei care au ture de noapte, servicii de wellness şi sănătate chiar la birou, seri de cinema (Arvato Movie Night), reduceri la săli de sport si fitness, training-uri gratuite de dezvoltare, atât personală, cât şi profersională precum şi acces la diverse evenimente. Iar pentru cei care îşi doresc să se relocheze în Braşov, compania oferă bonusuri menite să acopere cheltuielile generate de primele luni de acomodare.

Cei interesaţi pot să afle mai multe detalii despre acest job accesand urmatorul link: http://www.createyourcareer.ro/job/customer-service-representative-italian-english/

Sursa: www.bizbrasov.ro

Comentarii

Ultimă oră