Sari la conținut

O companie din Tulcea va reabilita şi extinde staţia de epurare de la Zărneşti

o-companie-din-tulcea-va-reabilita-si-extinde-statia-de-epurare-de-la-zarnesti

O companie din Tulcea va încasa peste 24 de milioane de lei pentru a reabilita şi extinde staţia de epurare de la Zărneşti!

Anul acesta, Zărneştiul va demara o investiţie de anvergură pentru reabilitarea şi extinderea staţiei de epurare a apelor uzate, astfel încât aceasta să facă faţă actualelor cerinţe ce vizează protecţia mediului. Întreaga investiţie a fost estimată la suma de 24,73 milioane de lei cu tot cu TVA, iar licitaţia pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor a fost lansată la sfârşitul lui ianuarie anul trecut.


   În total, au fost depuse patru oferte, iar oferta declarată câştigătoare a fost cea a companiei de construcţii Coral din Tulcea. Aceasta a oferit un preţ de 24,22 milioane de lei, cu tot cu TVA, în perioada următoare edilii zărneşteni urmând să emită ordinul de începere a lucrărilor. Compania, care are o experienţă de 25 de ani în domeniu, are în portofoliu mai multe lucrări în infrastructura de apă şi ape uzate.


    Întregul contract ar urma să se deruleze pe o perioadă de 17 luni, pentru început, pe o perioadă de 4 luni, constructorul urmând să execute proiectul tehnic. De altfel, tot firma Coral va trebui să execute şi o serie de probe tehnologice ale echipamentelor ce vor fi montate în staţie, dar şi să se ocupe de instruirea personalului care le va exploata.

Comentarii

Ultimă oră