Sari la conținut

O grindă uriaşă pentru pasajul de la Aeroport a blocat total traficul pe DN1 A

o-grinda-uriasa-pentru-pasajul-de-la-aeroport-a-blocat-total-traficul-pe-dn1-a

Produsă la Braşov, greu de dus la Otopeni: O grindă uriaşă pentru pasajul de la Aeroport a blocat total traficul pe DN1 A. Transportul durează aproape patru zile

Circulaţia a fost întreruptă sâmbătă, pe DN 1A între localitatea Cheia, judeţul Prahova şi limita cu judeţul Braşov, după ce un autovehicul care transporta o grindă metalică de 23 metri lungime a rămas imobilizat pe carosabil, pe un sector de drum în curbă.

Potrivit centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, blocajul s-a produs în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, iar traficul pe un singur fir s-a reluat de abia sâmbătă, la ora 12.00, când s-a reuşit repoziţionarea autotrenului de mari dimensiuni.

CNAIR a informat vineri că transportul agabaritic va pleca pe 14 decembrie 2019 din Braşov şi va ajunge pe 17 decembrie 2019 la aeroport, pe traseul: Centura Braşov (judeţul Braşov)- DN1A - Vălenii de Munte - DN1B - Ploieşti - DN1 - Potigrafu - Otopeni (judeţul Ilfov).

„Vehiculul transportă o grinda metalică necesară la construirea pasajului de la Aeroportul Otopeni. Lăţimea maximă a vehiculului este 4,00 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condiţiilor de trafic. Etapele de desfăşurare ale transportului sunt stabilite de poliţia rutieră, care asigură însoţirea vehiculului cu depăşiri”, a precizat într-un comunicat CNAIR.

Comentarii

Ultimă oră