Sari la conținut

O indiancă în vârstă de 20 de ani, studentă la Medicină, a câștigat titlul Miss World 2017

o-indianca-in-varsta-de-20-de-ani-studenta-la-medicina-a-castigat-titlul-miss-world-2017

Sâmbătă, 18 noiembrie 2017, a avut loc celebrul și mult așteptatul concurs internațional de frumusețe, Miss World 2017.

Evenimentul, a cărui primă ediție a avut loc în 1951, s-a desfășurat anul acesta la Sanya, în China, iar marea câștigătoare a trofeului Miss World 2017 și a titlului de cea mai frumoasă femeie din lume este Manushi Chhillar, o studentă de 20 de ani din India.

Cu această ocazie, trofeul Miss World se reîntoarce, după 17 ani, din nou în India, reușind, astfel, să egaleze Venezuela, o țară care, de asemenea, este recunoscută în istoria concursului grație frumuseții de care au dat dovadă concurentele de-a lungul timpului.

India se află acum la egalitate cu Venezuela din punct de vedere al numarului de trofee câștigate de-a lungul timpului (fiecare adjudecându-și câte șase).

Manushi Chhillar a devenit astfel cea de-a şasea reprezentantă a ţării sale care câştigă competiţia, la 17 ani depărtare de ultima asemenea performanţă. Pe lângă trăsăturile sale, tânăra a impresionat prin răspunsurile pe care le-a dat.

„Sunt atât de fericită că mi-am făcut mândră ţara şi sunt foarte încântată să încep o nouă călătorie! Mulţumesc tuturor pentru toate urările, înseamnă foarte mult pentru mine“, – a fost mesajul postat de câștigătoarea mult râvnitului trofeu pe pagina sa personală de Facebook.

De asemenea, imediat după ce a primit coroana Miss World 2017, aceasta a declarat: „Când au anunțat câștigătoarea și am auzit India eram în extaz. Mi-au trebuit câteva secunde să pot reacționa. Este un moment când vrei să râzi și să plângi în același timp. Acesta a fost visul meu dintotdeauna, să aud că India este câștigătoare. A fost cel mai fericit moment din viață mea.”

Competiţia a avut loc pe insula chineză Hainan şi a adus pe aceeaşi scenă 118 dintre cele mai frumoase femei din lume. Întrecerea a fost una strânsă. Pe lângă titlul de Miss World, Manuschi Chhillar a primit şi un cec în valoare de 100.000 de dolari. Podiumul a fost completat de reprezentanta Mexicului, Andrea Meza şi de cea a Angliei, Stephanie Hill. Concurenta din România, Mihaela Bosca, nu a reuşit să se califice în semifinale.

În ultim an, deţinătoare a coroanei a fost Stephanie del Valle, din Puerto Rico.


    Titlul de Miss World 2017 îi va aduce lui Manushi Chhillar multe avantaje. Pe lângă suma de bani câștigată ca premiu, ea va primi haine de la cei mai celebri designeri ai lumii, bijuterii, cosmetice și va fi prezentă la foarte multe campanii sociale.

Mai mult decât atât, ea are mari șanse să de lanseze și în lumea showbizului, așa cum s-a întâmplat în cazul altor indience celebre care au fost în trecut regine ale frumuseții. Este vorba despre Aishwarya Rai Bachchan și Priyanka Chopra, care au excelat în televiziune și cinematografie.

Comentarii

Ultimă oră