Sari la conținut

O noua fotografie a prințesei Charlotte, a fost publicată de Casa Regală

o-noua-fotografie-a-printesei-charlotte-a-fost-publicata-de-casa-regala-a-marii-britanii-

O nouă fotografie a prințesei Charlotte, care împlinește astăzi vârsta de doi ani, a fost publicată de Casa Regală a Marii Britanii.

Kate si William o sărbătoresc astăzi 2 mai 2017 pe Prinţesa Charlotte, care a împlinit 2 ani. Este cel de-al doilea copil al ducilor de Cambridge, după Prinţul George, care va împlini în această vară 4 ani. Cu această ocazie, Kate şi William au publicat o nouă fotografie cu micuţa prinţesă.

Ducele și ducesa de Cambridge au spus că sunt încântați să prezinte lumii întregi această nouă fotografie, ce a fost publicată pentru a marca a doua aniversare a fiicei lor.

Prințul William și ducesa Kate au rămas fideli tradiției pe care au inaugurat-o în 2016, când au publicat o fotografie a fiicei lor, cu ocazia primei aniversari a acesteia.


   Noua fotografie a fost realizată în aprilie 2017 de ducesa de Cambridge în grădina reședinței  Anmer Hall, pe care familia sa o deține în Norfolk. Imaginea o prezintă pe prințesa Charlotte, într-un pulover galben, decorat cu desene care reprezintă oi. Ea poartă în păr o agrafă albastră.

„Ducele și Ducesa de Cambridge sunt încântați să împartă cu voi o nouă fotografie cu Prințesa Charlotte pentru a marca împlinirea a doi ani. Familia Regală vă mulțumește pentru mesajele frumoase pe care le-ați trimis și speră că toată lumea se va bucura la fel de mult de această fotografie a Prințesei Charlotte cum se bucură și ei”, se afirmă într-un mesaj publicat pe contul oficial de Twitter al Palatului Kensington.


   Noua fotografie are mari șanse să fie pe placul admiratorilor familiei regale britanice, cu atât mai mult cu cât aparițiile ei în public sunt foarte rare. Prințesa Charlotte a apărut în public doar de câteva ori, cel mai recent în timpul unei petreceri în Canada, în vara anului trecut, când tânăra prințesă britanică a putut fi văzută în timp ce se juca cu animale și baloane. Apoi, prințesa Charlotte a putut fi văzută în public abia în luna decembrie, la slujba religioasă de Crăciun, la o biserică din apropiere de casa bunicilor ei materni, Carol și Michael Middleston, în satul Bucklebury din comitatul Berkshire.

Prințesa Charlotte a fost fotografiată pentru prima dată în fața maternității de la Spitalul St. Mary din Londra chiar în ziua nașterii sale - 2 mai 2015 - în brațele mamei sale, la câteva ore după ce a venit pe lume. Micuța a primit numele Charlotte Elizabeth Diana - în semn de omagiu adus bunicii paterne, prințesa Diana de Wales și a străbunicii sale, regina Elizabeth a II-a.

Fotografiile aniversare au devenit o tradiție în familia ducelui și ducesei de Cambridge.

Cu ocazia primei aniversări a prințesei Charlotte, Palatul Kensington a dat publicității patru fotografii ale acesteia, realizate de mama ei, ducesa Catherine. La cea de-a doua aniversare a prințului George, părinții lui au publicat o fotografie realizată de celebrul Mario Testino, ce îl prezintă pe micul prinț britanic în brațele tatălui lui, prințul William.

Prințesa Charlotte va fi domnișoară de onoare la căsătoria matușii sale, Pippa Middleton, care va avea loc pe 20 mai 2017, pe proprietatea familiei Middleton. Fratele ei, prințul George, va fi unul dintre cavalerii de onoare.

Până la 2 ani, Charlotte a adus în vistieria Palatului Buckingham venituri de 1 milion de lire sterline, depăşind cele mai optimiste aşteptări. Colecţiile de obiecte cu imaginea Prinţesei Charlotte se vând incredibil de bine.

Comentarii

Ultimă oră