Echipamente fitness pentru copii activi! Este ultima fiță!  Noutatea pe care o aduce primavara este lansarea aparatelor de fitness pentru interior dedicate copiilor activi. Gama cuprinde biciclete de fitnessmini stepperebanda de alergat si echipament fitness copii - ski,vaslit sirotativ.
    Recomandate copiilor intre patru si opt ani, aparatele au un rol benefic in stimularea dezvoltarii musculaturii proprii, a masei osoase si a coordonarii gesturilor. Dotate cu afisaj electronic pentru timp, viteza, distanta si calorii - copiii se pot familiariza inca de la varste fragede cu notiunile ce tin de un stil de viata activ si echilibrat si cu insusirea obiceiurilor sanatoase care se vor perpetua si in viata de adult.
Conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii, in Uniunea Europeana sunt 14 milioane de copii supraponderali, iar numarul acestora creste anual cu 400.000. Introducerea exercitiilor fizice in activitatile cotidiene ale copilului sta la baza unei educatii sanatoase, fiind chiar o unealta care influenteaza caracterul si o dezvoltare optima atat din punct de vedere fizic cat si mental.
Practicarea sportului in randul celor mici are si o latura psihologica ce favorizeaza cresterea increderii si controlului de sine, deprinderea autonomiei si a unui caracter sociabil. Prin produsele sale, cu un design modern si atractiv, Urban-Market.ro creeaza un cadru benefic dezvoltarii armonioase a copiilor si promoveaza un stil de viata activ in aer liber sau in sali special amenjate.