Sari la conținut

O super vedetă ajunge în România anul viitor. Se anunţă concertul anului 2017!

o-super-vedeta-ajunge-in-romania-anul-viitor-se-anunta-concerul-anului-2017

”Beliebers-ii”, fanii lui Justin Bieber, vor avea motiv de sărbătoare. Justin Bieber, idolul a milioane de adolescenţi din întreaga lume, va concerta în prima jumătate a anului viitor la Bucureşti, scrie Libertatea.

Puştiul teribil ce a debutat pe internet şi a ajuns să bată recorduri de popularitate, înregistrând milioane de descărcări online ale pieselor sale şi susţinând turnee gigantice, Bieber (22 ani), se află deja în plin turneu european până la sfârşitul anului, serie de concerte ce va continua se pare şi anul viitor. Un principal organizator de evenimente concertistice majore în România a parafat înţelegerea cu managementul starului de origine canadiană pentru un show de anvergură.

La doar 16 ani, Bieber a devenit cel mai tânăr artist solo din istorie al cărui album a atins locul 1 în Billboard 200, după performanţa asemănătoare atinsă de Stevie Wonder din 1963. În 2011 Bieber a ocupat locul secund în clasamentul Forbes la capitolul ”cele mai bine plătite celebrităţi de până în 30 de ani” cu 53 milioane câştigate într-o perioadă de 12 luni. Bieber este sigurul solist din istoria modernă a muzicii care are toate cântecele de pe un album în clasamentul muzical US Hot 100.

Comentarii

Ultimă oră