Sari la conținut
o-zi-magica-pentru-toti-copiii

Trustul MIX – emisiunea pentru copii TORTUL DE CIOCOLATĂ, ZÂNA ADRIA­NA şi MAGIC LAND, pregătesc pentru toţi copiii o petrecere fantastică: jocuri şi concursuri cu premii, diplome, baloane şi multe distracţie.
„Magie pentru copii” este numele evenimentului de 1 IUNIE care va curprinde un program artistic realizat de copiii de la grădiniţele şi şcolile din Braşov.
Pe lângă programul artistic, organizatorii au pregătit multe cadouri pentru copii. De asemenea, vor putea participa la concursurile din eveniment şi copiii veniţi să asiste la spectacol.
Toţi copiii vor avea ocazia să se întâlnească cu Zâna Adriana, care va veni cu bagheta fermecată pentru a aduce magicul Tort de Ciocolată.
Evenimentul va fi difuzat în cadrul emisiunii pentru copii „Tortul de Ciocolată” – MIX 2 TV(detalii pe facebook)
Toţi copiii sunt invitaţi la o petrecere magică sâmbătă, 1 IUNIE, ora 16, la MAGIC LAND, Str. Brânduşelor 106.
„1 IUNIE este şi va fi cea mai frumoasă zi pentru oricine. E important să îi sărbătorim pe copii şi să nu uităm că datorită lor lumea noastră din jur are culoare, are sens. Când spui magie, spui lucruri care îi farmecă pe copii, adică: jocuri, concursuri, premii, distracţie, baloane, muzică şi tort. Dorim să aducem în sufletele copiilor multă bucurie iar în inima părinţilor, magia copilăriei”, a declarat ZÂNA ADRIANA (MIX TV)

Comentarii

Ultimă oră