Sari la conținut
obligati-sa-castige-(1)

FC Brașov joacă în această seară, de la ora 21.00, pe teren propriu, împotriva formației Oțelul Galați un meci ce contează pentru etapa a treia a Ligii I.

FC Brașov a început foarte prost noul sezon al Ligii I. Galben-negrii au pierdut primele două meciuri din campionat, 0-1 acasă cu Petrolul Ploiești și 0-5 în deplasare cu Astra Giurgiu. În runda a treia a Ligii I, Buga și compania întâlnesc formația Oțelul Galați, o echipă care a avut un debut de sezon, cel puțin la fel de rău ca și trupa de sub Tâmpa. FC Brașov nu își mai permite pași greșiți pe teren propriu, mai ales că în acest sezon lupta pentru evitarea retrogradării va fi una extrem de dură, nu mai puțin de șase formații urmând a retrograda din primul eșalon. Meciul se anunță dificil pentru trupa condusă de Cornel Țălnar, care nu se va putea baza la acest joc pe Vagner, suspendat și pe Madeira, Liviu Ganea și Leko, accidentați. În aceste condiții, tehnicianul galben-negrilor ar putea începe meciul din această seară în următoarea formulă: Mutu – Străuț, Santos, Machado, Barna – Cătălin Munteanu, Aganovic – Buga, Grigorie, Serghinio – Marian Constantinescu.

Machado crede în FC Brașov. Chiar dacă stegarii au avut un început de sezon slab, fundașul galben-negrilor, Ricardo Machado, crede că formația de sub Tâmpa va începe să acumuleze puncte și nu va avea probleme cu retrogradarea. „Am început sezonul cu două meciuri împotriva unor formații care s vor bate la titlu. Nu cu Astra, Petrolul și Steaua trebuie să luăm puncte, noi trebuie să câștigăm împotriva echipelor de valoare apropiată cu noi. Urmează acum câteva meciuri cu adversari mai accesibili, dar nu va fi ușor. Și Oțelul are două înfrângeri și va veni la Brașov să se agațe de fiecare minge și să încerce să câștige puncte. E normal să fim supărați după cele două eșecuri, dar clubul a fost alături de noi, lucrurile intră în normal și trebuie să facem tot ce putem pentru a câștiga cu Oțelul. Am muncit bine în această săptămână la antrenamente și vrem să obținem cele trei puncte”, a declarat fundașul Ricardo Machado. „Fața echipei noastre se va schimba după ce vom obține prima victorie. Sperăm ca aceasta să vină luni, cu Oțelul. Sezonul este la început, dacă vom lua cele trei puncte din meciul cu Oțelul vom putea lucra în liniște. Cu toții ne dorim să câștigăm următoarea partidă. Sper să facem un meci bun, să oferim și un spectacol pentru cei care vor fi în tribune”, a spus și mijlocașul stegarilor, Marian Constantinescu.

„Contează doar cele trei puncte”. După ce în această stăptămână, conturile fotbaliștilor brașoveni au fost alimentate de conducerea clubului cu două salarii restante, tehnicianul stegarilor, Cornel Țălnar, este convins că jucătorii pe care îi are la dispoziție vor arăta mult mai bine la meciul cu Oțelul.  „Este un joc foarte important pentru noi . Trebuie să câștigăm trei puncte, pentru că ne așteaptă un campionat foarte dificil. În primele două runde am întâlnit cele mai bune echipe din România la această oră. Eşecul cu Petrolul, dar mai ales rezultatul de la Giurgiu ne-au făcut să ţinem capul plecat. În această săptămână s-au rezolvat anumite probleme de ordin financiar şi sunt convins că în meciul cu Oțelul vom avea o altă atitudine, o altă determinare, o față nouă a acestei echipe. Am discutat cu băieţii şi le-am explicat că de acum trebuie să se concentreze şi să fie conectaţi, pentru că avem un campionat extrem de dur în faţă. Contează enorm să câştigăm cele trei puncte. Am urmărit ambele meciuri ale gălăţenilor din acest debut de campionat. Întâlnim o echipă schimbată faţă de sezonul precedent. Cel mai important este ca noi să fim pregătiţi şi să dăm totul pentru a ne impune. Suferim încă în ofensivă, ne lipseşte vârful. Ganea este accidentat şi trebuie să caut soluţii”, a declarat antrenorul Cornel Ţălnar.

Comentarii

Ultimă oră