Sari la conținut
obligati-sa-castige-la-targu-mures

Corona Braşov mai are de aşteptat pentru a juca în Liga I. Trupa condusă de Dan Bona avea nevoie de trei puncte în partida de pe teren propriu cu FC Argeş, din runda cu numărul 28 a campionatului, însă nu a reuşit să le obţină. Coman şi compania au terminat la egalitate, scor 3-3, jocul cu FC Argeş.

Pentru a fi siguri de promovarea în Liga lui Mitică, braşovenii sunt obligaţi să câştige meciul de etapa viitoare din deplasare cu FCM Târgu Mureş. Coman şi compania pot promova şi în cazul în care Damila Măciuca nu reuşeşte să câştige ambele jocuri pe care le mai are de disputat. O altă variantă de promovare este aceea în care Timişoara nu reuşeşte să câştige ultimul joc din acest campionat, în deplasare cu FC Maramureş Baia Mare. Mai există o modalitate ca echipa de sub Tâmpa să evolueaze sezonul viitor în Liga I. Formaţia FC Maramureş Baia Mare nu s-a prezentat la două meciuri în campionatul rezervat juniorilor I, acolo unde formaţiile de liga secundă sunt obligate să participe cu echipe de juniori. Conform regulamentului, echipa din Maramureş ar trebui exclusă din campionat, ceea ce ar face ca trupa lui Dan Bona să câştige la masa verde cele două puncte de care mai are nevoie pentru a promova.
Au sărit la gâtul arbitrului. Preşedintele Coronei, Liviu Lupu, a acuzat grav arbitrajul. „Noi am pierdut această mare şansă de a promova încă de astăzi (nr. sâmbătă). Nu este posibil să marchezi de trei ori şi să primeşti trei goluri pe propriul teren. Am făcut şi noi greşeli în defensivă, dar arbitrajul a fost unul foarte prost. Nu pot să fiu de acord cu un astfel de arbitraj, care ne aduce în pragul disperării. Cei de la Comisia Centrală a Arbitrilor trebuie să ia măsurile care se impun. Vom face un memoriu, întrucât am fost furaţi pe faţă. Îmi pare rău că nu am promovat astăzi (nr. sâmbătă) pentru că fanii au umplut stadionul. Nu este totul terminat, putem promova dacă vom câştiga la Târgu Mureş. Este aceeaşi echipă care a învins Damila Măciuca, scor 4-1, care a bătut la Timişoara şi la Arad, de ce nu am putea învinge şi la Târgu Mureş”, a spus preşedintele celor de la Corona Braşov, Liviu Lupu. „Este frustrant. Am înscris trei goluri pe teren propriu, dar nu am câştigat jocul. Nu putem juca tot timpul 11 contra 14. Mergem la Târgu Mureş să luăm cele trei puncte de care avem nevoie, dar va fi foarte greu. Băieţii sunt dărâmaţi din punct de vedere psihic după ce a făcut acest arbitru din meciul cu FC Argeş. Sper că vom putea să îi recuperăm”, a declarat şi directorul tehnic al celor de la Corona, Aurel Ţicleanu.

Comentarii

Ultimă oră