Sari la conținut
obligati-sa-invinga

Echipa de hochei pe gheaţă, Corona Braşov a intrat pe ultima sută de metri în încercare de a prinde un loc în play-off-ul Ligii Mol. Misiunea băieţilor antrenaţi de Greg Lindqvist este una aproape imposibilă.

Cu opt etape rămase de disputat din sezonul regulat, hocheiştii braşoveni se află la şapte puncte în spatele formaţiilor HC Nove Zamky şi SC Miercurea Ciuc.

Dacă cei de la Miercurea Ciuc au un program uşor în continuare şi este greu de crezut că se vor mai împiedica până la final, slovacii de la Nove Zamky au un program infernal.

Astfel ţinta braşovenilor este să ajungă pe poziţia a patra a clasamentului, în locul slovacilor.

Pentru a reuşi acest lucru, braşovenii sunt obligaţi să câştige şase puncte din cele două meciuri din acest weekend, cu Miskolc şi cu Ujpesti

„Suntem într-o situaţie grea şi toată lumea este conştientă de acest lucru. Suntem obligaţi să învingem pentru a reintra în cărţile play-off-ului.

Am câştigat contra celor de la Miskolc şi pe teren propriu şi în deplasare şi sunt convins că o putem face din nou. Este foarte important acest meci.

Avem nevoie şi de un pic de noroc şi de jocul rezultatelor pentru a ajunge în play-off.

Jocul de duminică, este unul pe care nu avem voie să-l pierdem. Dacă pierdem cu Ujpesti, când jucăm acasă, cu un patinoar plin, atunci nu avem ce căuta în această competiţie” a declarat antrenorul Coronei, Greg Lindqvist.

Tehnicianul braşovenilor se confruntă în continuare cu accidentările, Lazko, Peter Robert şi Borsos fiind indisponibili pentru acest joc.

Comentarii

Ultimă oră