Sari la conținut

Oferte noi pentru clienții RCS-RDS care-și prelungesc abonamentul

oferte-noi-pentru-clientii-rcsrds-caresi-prelungesc-abonamentul

În primăvara acestui an, în câteva cartiere din Brașov RCS-RDS a introdus un proiect pilot prin care își fideliza clienții vechi cu tablete și TV-uri LED la prețuri promoționale sau chiar erau oferite gratis dacă își măreau valoarea abonamentului. Din septembrie, acest program se extinde la nivelul întregii țări.

Operatorul de cablu RCS&RDS vizează în special persoanele cărora le expiră contractul şi doresc să îşi prelungească serviciile cu încă 24 de luni, potrivit Business Magazin.

Astfel, clienţii pot cumpăra în 24 de rate trei modele de tablete WI-Fi şi trei modele de televizoare LED. Tabletele costă între 350 de lei şi 480 de lei, iar LED-urile au preţuri de listă cuprinse între 1100 şi 1.650 de lei, cu TVA inclus.

Televizoarele LED, cu diagonale de 81 cm şi 106 cm, pot fi cumpărate în rate, valoarea unei rate fiind între 30 şi 60 de lei pe lună, avansul necesar fiind între 100 şi 200 de lei. Valoarea ratei depinde şi de serviciile pentru care optează clientul. Tabletele pot fi cumpărate cu rate cuprinse între 5 şi 30 de lei pe lună.

Comentarii

Ultimă oră