Sari la conținut

"Offstage", câştigător la un Festival Internaţional

offstage-castigator-la-un-festival-international

Scurtmetrajul "Offstage", regizat de Andrei Huţuleac și avându-i ca protagonişti pe Amalia Ciolan, Adrian Titieni şi Tudor Aaron Istodor, a fost declarat câştigător la categoria Cel mai bun scurtmetraj de ficţiune (Best Live Action Short) în cadrul celei de-a 33-a ediţie a Festivalului Internațional de Film din Varșovia, care a avut loc în capitala Poloniei, în perioada 13-23 octombrie.

"Offstage", o producţie a anului 2017, spune povestea unei regizoare de teatru, cu o carieră ratată, care îşi concentrează speranţa şi visele asupra unicului fiu, pe care îl doreşte un mare actor, în ciuda lipsei de talent a acestuia.

Potrivit Mediafax, 4 producţii româneşti au intrat în programul Warsaw Film Festival din acest an şi au fost reprezentate la Varşovia de creatorii lor: Dan Chişu, Andrei Creţulescu, Serghei Chivirigă şi Tudor Aaron Istodor.

Programul de proiecţii a inclus lungmetrajele "Aniversarea" (regia Dan Chişu) şi "Charleston" (regia Andrei Creţulescu) şi două scurtmetraje: "Offstage" (regia Andrei Huţuleac) şi "Cel mai bun client" (animaţie, regia Serghei Chivirigă).

Comentarii

Ultimă oră