Sari la conținut

Oktoberfest dă tonul distracției cu „Parada de deschidere”

oktoberfest-da-tonul-la-distractiei-cu-parada-de-deschidere-apoi-va-fi-dat-cep-butoiului

Și în acest an, prima atracție a renumitului Festival al Berii Oktoberfest va fi renumita „Paradă de deschidere” care se va desfășura sub privirile brașovenilor dar și turiștilor, care se vor afla în centrul Brașovului.

Spectaculoasele trăsuri trase de cai, vor anima orașul, iar acestea se vor umple, ca la fiecare ediție, cu fete tinere și vesele și cu băieți falnici, puși pe petrecut.

Tradițională atât în Bavaria, cât și la Brașov, parada nu putea să aibă loc decât în deschiderea festivalului. Trăsurile vor fi împodobite în stil bavarez, iar unele dintre acestea vor fi umplute cu butoaie cu bere.

Oricine poate participa la parada care va avea loc pe 6 septembrie 2018 începând cu ora 16:00.


   Alaiul va pleca din fața hotelului Aro Palace, respectiv hotel Capitol și va continua pe str. Nicolae Iorga – str. Lungă – Sens Giratoriu Bartolomeu – Calea Făgărașului – cort „Oktoberfest” (fostul Stadion Municipal).

Peste 10 atelaje decorate specific și peste 100 de însoțitori pitorești vor anunța începerea festivalului!

Odată parada ajunsă în cortul distracției bavareze se va anunța începerea festivalului prin celebrul cep dat butoiului cu bere. Cu cât butoiul este spart mai repede, cu atât anul ce va urma va fi mai prosper”, zice tradiția.

La început de septembrie 2018, turiștii și brașovenii sunt așteptați să petrecă la un festival #DeNota10.

Oktoberfest este programat în acest an în perioada 6 – 16 septembrie 2018, la corturile amplasate în zona fostului Stadion Municipal din Bartolomeu.

Comentarii

Ultimă oră