Sari la conținut

Olimpia CSU, bronz în campionat pentru al doilea an consecutiv

olimpia-csu-bronz-in-campionat-pentru-al-doilea-an-consecutiv-

Olimpia CSU Braşov şi-a adjudecat pentru al doilea an consecutiv medaliile de bronz în Liga Naţională de baschet feminin.

Formația brașoveană s-a impus cu 2-0 la general în finala mică, împotriva celor de la Universitatea Cluj-Napoca.

După victoria din primul meci, disputat pe teren propriu și încheiat cu scorul de 86-70, duminică seară, la Cluj, elevele lui Dan Calancea s-au impus cu 76-72, după o partidă mai echilibrată.

Potrivit statisticii, Kristina Higgins a reuşit un nou double-double în această ediţie de campionat, fiind și principala marcatoare a echipei, cu 23 de puncte şi 15 recuperări. Pentru Olimpia CSU Braşov au mai înscris Radovic și Pesovic, câte 18 puncte fiecare, Handford, 14 puncte, şi Irimia, 3 puncte.

Vă reamintim faptul că formația antrenată de Dan Calancea a obținut în acest an și trofeul de bronz al Ligii Europei Centrale.

Performanța este una extrem de importantă în condițiile în care clubul a beneficiat în acest sezon de un buget mult mai mic decât al principalelor contracandidate din campionat.

În altă ordine de idei, în finala mare a Ligii Naţionale de baschet feminin, ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe s-a impus cu scorul de 2-0 la general în fața formației CSM Satu Mare, adjudecându-și medaliile de aur.

Comentarii

Ultimă oră