Sari la conținut
olimpicele-cauta-prima-victorie

Aflate în căutarea primei victorii a sezonului oficial, baschetbalistele de la Olimpia CSU Braşov, vor primi sâmbătă, pe teren propriu, replica celor de la Phoenix Galaţi.

Deşi întâlnesc o echipă nou promovată şi pornesc din postura de favorite, antrenorul Olimpiei, Dan Calancea(foto), spune că meciul trebuie tratat cu maximă serioziotate.

„Galaţiul este o echipă nou promovată, dar are în componenţă 3 americance şi alte 3-4 jucătoare cu mare experienţă, plus un antrenor grec.Am atras atenţia fetelor că nu ne va fi uşor deloc, dar trebuie să facem totul pentru a bifa primul succes în campionat” a declarat tehnicianul Olimpiei.

La jumătatea săptămânii, fetele de la Olimpia au susţinut un joc amical în compania formaţiei din Sfântu Gheorghe, echipă care anul acesta vizează titlul naţional.Braşovencele au avut o prestaţie excelentă şi au închis tabela la 86-76.

„ A fost un meci excelent pentru fetele noastre, în faţa unei echipe care eu zic că anul acesta va juca finala campionatului.

Chiar dacă a fost un joc amical, victoria este una care dă mare încredere fetelor” a mai spus Calancea.

Deşi sunt foarte mulţumiţi de randamentul stranierelor transferate în această vară, oficialii echipei braşovene, au adus-o sub Tâmpa şi pe Carla Bartee, o jucătoare de peste Ocean, care a fost campioană a Româneii cu BC ICIM Arad.

„ Sper ca americanca să ne ajute cu experienţa ei şi să ne putem îndeplini obiectivul stabilit la startul sezonului: un loc în play-off-ul competiţiei” ne-a declarat şi preşedintele comisiei de sport din cadrul Consiliului Judeţean, Dragoş Crăciun.

Carla Bartee va face joncţiunea cu lotul Olimpiei, în cursul zilei de sîmbătă şi este foarte probabilă să o vedem la lucru în jocul de a doua zi.

Olimpia CSU Braşov-Phoenix Galaţi, meci ce contează pentru etapa cu numărul 3 a primei ligi de baschet, se dispută duminică de la ora 12.00, în sala sporturilor Dumitru Popescu Colibaşi

Comentarii

Ultimă oră