Sari la conținut

"Olimpicele" pot răsufla uşurate: urmează partide uşoare

olimpicele-pot-rasufla-usurate-urmeaza-partide-usoare

Decesul bunicii Carlei Bartee, accidentarea Gabrielei Irimia, lipsa aportului junioarelor şi rezilierea contracului cu Dara Kovacevici. Acestea sunt principalele probleme cu care se confruntă Olimpia CSU Braşov în ultima perioadă. Din fericire, pentru echipa lui Dan Calancea urmează două partide mai mult decât accesibile, acasă cu CSM Satu Mare şi în deplasare cu Rapid Bucureşti.

Olimpia CSU Braşov a plătit scump înfrângerea din sferturile Cupei de la Arad. Fără aportul junioarelor, ocupate cu testele şcolare în această perioadă, fetele lui Dan Calancea au rezistat doar până la pauza mare. Mai mult, înaintea jocului, Carla Bartee a primit o veste groaznică: bunica sa a decedat. Chiar şi aşa, pivotul american a ţinut cu tot dinadinsul să intre pe teren. Dacă asta nu era de ajuns, în timpul partidei, căpitanul Gabriela Irimia a suferit o accidentare la gleznă. Din fericire, nu este ceva grav şi Gabi va avea nevoie de o perioadă scurtă de repaus.

Singura veste bună este că „olimpicele” vor avea în perioada următoare parte de două jocuri facile, cu CSM Satu Mare şi Rapid Bucureşti, astfel că între timp vor putea fi rezolvate aceste probleme.

„Avem duminică meci cu Satu Mare şi cealaltă săptămână cu Rapid, două meciuri mai uşoare, care în mod normal nu ar trebui să creeze niciun fel de problemă. După aceea, jucăm acasă cu Sf. Gheorghe, un joc care va opune echipele unu şi doi” - Dan Calancea, antrenor Olimpia CSU Braşov

Oficialii Olimpiei CSU Braşov au renunţat la pivotul Dara Kovacevici din cauza accidentării. Mai mult, sârboaicei i s-a ridicat şi viza medicală până îşi va rezolva problemele medicale.

Duminică, de la ora 15.00, Olimpia CSU Braşov va disputa jocul cu CS Municipal Satu Mare.

Comentarii

Ultimă oră