Sari la conținut
olimpicele-siau-schimbat-lotul

Oficialii echipei de baschet feminin Olimpia Braşov s-au mişcat repede şi au reuşit să acopere golul lăsat de americancele Tornton şi Mingo, care au refuzat să se întoarcă la Braşov după pauza de iarnă. Ultimele achiziţii ale Olimpiei sunt extrema Gabriela Munteanu şi centrul Mădălina Cioroiu – ambele foste jucătoare ale Olimpiei Bucureşti. „Am ales să joc la Braşov pentru că am aflat că aici este o echipă foarte bine sudată, care îşi propune să joace în play-off-ul campionatului. Sunt convinsă ca dacă voi fi sănătoasă mă voi integra foarte repede în această echipă şi cred că putem să ne calificăm în play-off”, a spus Gabriela Munteanu. „Am venit aici pentru că se vrea performanţă. Am găsit la Braşov o familie. Fetele m-au ajutat să mă acomodez foarte repede şi sunt convinsă că vom face lucruri frumoase la Braşov. Trebuie să ne calificăm în play-off şi eu cred că o vom face”, a spus şi Mădălina Cioroiu.
Djokovic va juca la Braşov! Olimpia Braşov a înregimentat şi o fostă jucătoare a lotului naţional de tineret al Serbiei, Nina Djokovic. În cariera sa, Djokovic a evoluat pentru echipe din prima ligă din Serbia, Germania dar şi pentru o formaţie din a doua ligă din Spania. Nina Djokovic are 25 de ani şi 1.81 metri înălţime. „Consider că prin venirea mea la Braşov, nivelul meu de joc va creşte. A contat mult faptul că la Braşov joacă şi fosta mea colegă de la naţionala de tineret a Serbiei, Biljana Stjepanovic.Sper să ajut echipa să-şi realizeze obiectivul în acest sezon, calificarea în play-off”, a spus Djokovic.
Aşteaptă răspunsul lui Starr. Oficialii Olimpiei erau hotărâţi ca în ultimele ore ale perioadei de transfer, care s-a încheiat miercuri, să înregimenteze şi o jucătoare de peste ocean. Mai marii formaţiei braşovene au tratat cu Denise Starr Firebanks şi aşteptau în această seară un răspuns din partea baschetbalistei americance. Mulţumit de transferurile efectuate, principalul Olimpiei, Dan Calancea speră în continuare în realizarea obiectivului propus: calificarea în play-off. „Sunt convins că putem face performanţă şi cu lotul actual. Sunt mulţumit de modul în care a decurs perioada de transferuri. Sper să ne putem baza şi pe Starr, dar chiar dacă ea nu va veni la echipă eu sunt convins că avem un lot bun, care ne permite să ne calificăm în play-off-ul competiţiei. Acum va trebui să lucrăm mult la relaţiile de joc, însă cred că lucrurile vor intra repede în normal. Peste tot sunt probleme financiare, însă la echipa noastră, fetele au slariile plătite la zi, iar acest lucru este un atu”, a spus tehnicianul braşovencelor Dan Calancea (foto).
Primul test contra Rapidului. Primul meci oficial din 2013 pentru fetele de la Olimpia Braşov va fi sâmbătă, când formaţia de sub Tâmpa va juca în capitală contra Rapidului. Înaintea acestui joc, fetele antrenate de Dan Calancea susţin în această seară, un ultim test, la Sfântu Gheorghe, contra formaţiei din localitate.

Comentarii

Ultimă oră