Sari la conținut

UPDATE: Locul 3 pentru Olimpia CSU și duel cu ICIM Arad în sferturile LNBF

olimpicele-vor-sasi-mentina-locul-3-inaintea-inceperii-playoffului

UPDATE:

Olimpia CSU Braşov a câştigat unul din cele două meciuri ale turneului intermediar de la Alexandria, rezultat similar cu cel de săptămâna trecută, în turneul de la Braşov.

Astfel, elevele lui Dan Calancea au trecut de CS Universitatea Cluj Napoca, scor 73-64, fiind învinse ulterior de campioana Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, cu scorul de 56 – 104.

Olimpia CSU şi-a asigurat însă locul 3 înaintea intrării în playoff, poziţie care duce formaţia braşoveană către un duel cu Universitatea ICIM Arad.

Cele două formaţii îşi vor disputa un loc în semifinalele Campionatului Naţional după sistemul „cel mai bun din trei partide”. Prima întâlnire va avea loc la Braşov, vineri, 23 martie, iar revanşa se va disputa la Arad, pe 27 martie.

În cazul în care va fi nevoie de o a treia înfruntare, aceasta se va disputa la Braşov, la sfârșitul acestei luni.

În celelalte meciuri ale sferturilor de finală se vor întâlni Sepsi SIC Sfântu Gheorghe - CSU Alba Iulia, CSM Satu Mare - SCM Timişoara, CS Univ. Cluj-Napoca - ACSBT Alexandria.

-----------

Echipa de baschet Olimpia CSU Braşov se va deplasa în acest final de săptămână la Alexandria, unde va participa la al doilea turneu intermediar al Ligii Naţionale din cadrul grupei valorice 1-5.

Echipa antrenată de Dan Calancea o va întâlni astăzi, de la ora 19.30, pe Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, iar sâmbătă, de la ora 17, olimpicele vor juca în compania celor de la Universitatea Cluj.

Cu o victorie, „olimpicele” îşi vor asigura locul 3 în campionat, înaintea începerii play-off-ului.

Potrivit antrenorului Dan Calancea, e important ca în aceste două jocuri să se remedieze ceea ce nu a funcţionat în ultimul timp. Rezultatele nu sunt importante. Contează doar ca echipa să ajungă într-o formă bună pentru că la finalul săptămânii viitoare începe play-off-ul.

Tehnicianul alb-albastrelor a mai spus că Olimpia CSU este capabilă să meargă în semifinale, indiferent de rivalul pe care îl va avea în faţă.

Comentarii

Ultimă oră