Sari la conținut
omagiu-adus-casei-regale-a-romaniei-

Alteta Sa Regala Printul Paul al Romaniei va lansa cartea  “Un Omagiu Regal pentru România Adus de Stră-Nepotul MS Regele Ferdinand A.S.R. Prinţul Paul al României” luni, 17 martie,  la ora 13:30 la Biblioteca Judeteana George Baritiu Brasov.


Cartea va fi prezentata de AA.LL.RR. Printul Paul si Printesa Lia a României, după o scurtă prezentarea în care A.S.R. Prinţul Paul va trece în revistă cele mai importante fotografii si documente incluse în volumul mai sus mentionat, o carte document, rodul unei munci de 5 ani si a unei colectii impresionante de fotografii, documente si obiecte ale Casei Regale a României si a altor Case Regale Europene, mostenite si primite de A.S.R. Printul Paul.
Prezentarea va fi presărată cu amintiri si intimplări din copilaria si adolescenta printului, perioadă în care acesta a avut în jurul său figuri impotante ale istoriei moderne a României, membrii ai Casei Regale.
Carte cuprinde 326 pagini color, peste 600 de poze in alb-negru si color din arhiva personala a Reginei Maria, Carol al II-lea, Principelui Nicolae, Printului Carol Mircea si a Printului Paul, numeroase documente si scrisori originale, unele publicate in premiera si poze ale unor obiecte personale a Regelui Carol al II-lea si a Principelui Nicolae.
Intreaga colectie de poze, documente, scrisori si obiecte din aceasta carte fac parte in prezent din colectia privata a A.S.R. Printul Paul al Romaniei.

UPDATE. Lansarea s-a contramandat din cauza suprapunerii cu alte evenimente, anunta organizatorii.

Comentarii

Ultimă oră