Sari la conținut

OPERA BRAȘOV: Spectacolul TRAVIATA a fost ANULAT!

opera-brasov-spectacolul-traviata-a-fost-anulat

Anunț important pentru toți melomanii brașoveni! Spectacolul TRAVIATA programat pentru acest weekend a fost anulat din motive tehnice. Potrivit reprezentanților Operei Brașov reprezentația va fi reprogramată în luna septembrie. Traviata era spectacolul de închidere al acestei stagiuni pentru care toate biletele au fost vândute.

Reprezentanții Operei Brașov ne-au anunțat că spectacolul de sâmbătă nu mai poate avea loc din motive tehnice. În aceste condiții persoanele care au cumpărat bilete trebuie să  știe că au posibilitatea să își recupereze banii. Pot face acest lucru în ziua și la ora la care spectacolul era programat  (adică sâmbătă) și în zilele de marți și miercuri de la casieria Operei Brașov între orele 10:00 și 14:00.

Cei care doresc totuși să vadă opera lui Verdi în distribuția anunțată de organizatori pentru acest weekend o pot face în luna septembrie. Atunci vor fi programate 2 reprezentații. Datele spectacolelor vor fi comunicate în timp util anunță conducerea Operei Brașov.

Comentarii

Ultimă oră