Sari la conținut

Opoziţia va organiza proteste de amploare la nivelul întregii ţări

O rezoluţie în acest sens, propusă de liderul PNL Braşov, Aristotel Căncescu, a fost aprobată ieri, în cadrul Ligii Aleşilor Locali.

Potrivit actului, vor fi organizate proteste la nivel naţional împotriva modului în care este condusă România. În scurt timp va fi stabilit spune Căncescu, şi calendarul acţiunilor, după discuţii în acest sens cu reprezentanţii PSD.

Se renegociază alianţa? Tot în cadrul Ligii, preşedintele Partidului Naţional Liberal, Crin Antonescu, şi-a precizat punctele de vedere cu privire la posibili noi competitori pe scena politică, prestaţia vicepreşedintelui PDL, Monica Macovei, dar şi cu privire la Partidul Conservator. Antonescu a afirmat, că liberalii au făcut sacrificii în relaţia cu PC pentru ca alianţa să meargă bine şi că, dacă în foarte scurtă vreme nu au convingerea că trag toţi în aceeaşi direcţie, negocierea cu PC se va repune în discuţie.

Despre Monica Macovei, vicepreşedinte al PDL, Antonescu spune că nu a ieşit niciodată la televizor să numească un corupt din PD şi nici nu a cerut PD să-i retragă din Parlament pe cei care sunt sub anchetă penală sau condamnaţi. Antonescu mai spune că Macovei "trudeşte ca un călugăr benedictin" la un cod de integritate care va fi aplicat de Daniel Buda.

Cât despre posibili noi competitori pe scena politică, Antonescu spune că s-ar bucura să apară, dar unii autentici, nu născuţi atunci când se caută Traian Băsescu în buzunarul de la spate, unde-l găseşte pe Sebastian Lăzăroiu, care, în buzunarele pantolonilor săi scurţi, cităm "găseşte o mişcare", citat închis.
Totodată, Antonescu i-a criticat pe democrat-liberalii, care şi-ar face iluzia că, acolo unde sunt pitici, apare şi Alba ca Zăpada. "Nu, există doar pitici, nu şi Alba ca Zăpada", a conchis Crin Antonescu. (A.V.)

Comentarii

Ultimă oră