Sari la conținut

Opt hoteluri din Braşov, nominalizate la Gala Top Hotel Awards

opt-hoteluri-din-brasov-nominalizate-la-gala-top-hotel-awards

Opt unităţi hoteliere din Braşov au fost nominalizate la categoriile Galei Top Hotel Awards. În cadrul evenimentului vor fi premiate hotelurile, agenţiile de turism, restaurantele şi profesioniştii care au marcat evoluţia industriei hoteliere din Romania.
Hotelurile braşovene, nominalizate la Gala Top Hotel Awards se bat pentru un premiu la categoriile  „Hotelul Anului – cinci stele neafiliat unui lanţ internaţional”,  „Investiţia Anului”,
„Hotelul anului – 4 stele – pentru turism de agrement”, „Hotelul anului – 4 stele, neafiliat unui lanţ hotelier” şi  „Locaţia anului pentru conferinţe şi întâlniri de afaceri”. Braşovul stă bine şi la pensiunile agroturistice. Astfel, pentru „Pensiunea anului în stil tradiţional”, nominalizările de la Braşov sunt o pensiunea din Criţ şi una Viscri, în timp ce un Conac din Bran se va lupta pentru titlul de „Pensiunea anului în stil modern”. Braşovul are şi un restaurant nominalizat la categoria „Cel mai bun restaurant cu bucate internaţionale”. De asemenea , bucătariiIoan Florescu  şi Marius Cazacu sunt nominalizaţi la titlul de „Bucătarul anului”. Gala Top Hotel Awards va avea loc pe 26 mai la Bucureşti.

Comentarii

Ultimă oră