Sari la conținut

Parcările rezidenţiale neplătite vor fi transformate în parcări publice

parcarile-rezidentiale-neplatite-vor-fi-transformate-in-parcari-publice

Cei care nu şi-au plătit abonamentele pentru parcările rezidenţiale vor avea parte de o supriză nu tocmai plăcută din partea municipalităţii. Pentru că la data de 31 martie mai erau aproximativ 1500 de restanţieri, Primăria are de gând să transforme locurile respective în parcări publice. Odată cu implementarea acestei măsuri, preţul pentru un astfel de loc va creşte considerabil.
La data de 31 martie, din cele 30.100 de locuri de parcare se plătiseră taxele pentru 28.600. Cei care nu trecut pe la ghişeele Direcţiei Fiscale pentru a-şi achita datoriile vor avea în perioada următoare o surpriză.
„Erau 1500 de restanţieri, la data de 31 martie. Cei care nu au înţeles, nu au vrut sau nu au dorit să-şi rezolve problema, vor trebui să plătească sume de zeci de ori sau chiar de o sută de ori mai mari decât dacă ar fi plătit această taxă de parcare. Locurile de parcare vor fi transformate în locuri publice sau pentru vizitatori, ca şi destinaţie” a avertizat George Scripcaru, primarul Municipiului Brașov.

Comentarii

Ultimă oră