Sari la conținut
pariuri-live-betano-vs-pariuri-live-unibet

Atunci când vine vorba de pariuri live, Betano și Unibet sunt doi dintre operatorii favoriți ai românilor. Ambele platforme de pariuri sunt extrem de bine optimizate și dispun de o interfață atractivă, însă fiecare dintre acestea se remarcă prin ceva. Comparând cele două agenții, am descoperit câteva aspecte interesante pe care vreau să vi le prezint:

Oferta de pariuri live

Am ales să fac această comparație dimineață, la o oră în care nu aveau loc meciuri de fotbal, însă se jucau câteva partide de tenis, un meci de baschet și un meci de volei. Oferta de pariuri live a celor de la Betano includea 12 evenimente live, în timp ce Unibet se limita la 9.

Cu toate acestea, cea mai titrată partidă a momentului avea numai 24 de tipuri de pariuri disponibile la Betano, și nu mai puțin de 60 la Unibet.

Așadar, aceste două case de pariuri sunt oarecum complementare. Unibet excelează la tipurile de pariuri, în timp ce Betano pare să aibă o oferă live mai diversificată. Un lucru important de subliniat este faptul că Betano nu include (cel puțin deocamdată) pariuri de tip handicap asiatic în oferta sa.

Streaming video live

Meciul principal al momentului era difuzat în format live-stream la Unibet, însă acesta era singurul dintre cele 9 partide aflate în desfășurare. Betano nu difuza respectiva partidă de tenis, însă oferea transmisiune live video pentru alte 3 întreceri – la acel moment.

Din nou, aceste două agenții ne arată că pot fi utile împreună, difuzând câteva zeci de mii de evenimente sportive live video anual.

Ambele difuzează Liga 1 și cele mai puternice campionate de fotbal ale Europei și se pot lăuda un portofoliu bogat de transmisiuni. Bineînțeles, aici trebuie să includem și partide de baschet – inclusiv NBA, tenis, volei, hochei, tenis de masă etc.

Pentru a putea video partidele în format live video trebuie să avem fonduri în cont: numai 0,5 RON este suficient!

Dacă descărcăm aplicațiile dedicate, putem vedea în direct meciurile preferate și de pe mobil sau tabletă.

Action Betting

Action Betting reprezintă o facilitate deosebită care este pe placul tuturor amatorilor de pariuri live. La Unibet, avem posibilitatea de a paria pe anumite piețe de pariuri live rapide, la care vor fii plătiți foarte rapid.


Spre exemplu, dacă pariem la Action Betting pe câștigătorul următorului punct dintr-un game al unei partide de tenis și pariul se încheie în favoarea noastră, vom primi câștigurile în balanța contului online în numai câteva secunde sau zeci de secunde.


Această modalitate de a paria facilitează jocul dinamic și sprijină stilul de pariere progresiv.

Talk n Bet

Talk n Bet este numele funcției care ne permite plasarea pariurilor de pe mobil sau tabletă (iPhone sau iPad) prin comandă vocală. Aceasta este probabil principala caracteristică care iese în evidență de pe platforma de pariuri live de la Betano.


Practic, putem naviga și plasa pariuri vorbind în limba română, fără să atingem telefonul. Singura acțiune necesară este confirmarea pariurilor, care se face printr-un click, în ideea de a evita orice eventuală eroare care ar putea să apară.

Concluzii

Atât Betano, cât și Unibet sunt două case de pariuri extrem de stabile și competitive în ceea ce privește experiența de pariuri live și nu numai, însă îmi este foarte greu să spun care este cea mai bună dintre ele. Părerea mea este că ambele sunt foarte utile și merită să îți deschizi conturi la amândouă. Totuși, poți arunca un ochi și pe site-ul comunității pariorilor din România, pentru că acolo vei găsi mult mai multe comparații, amănunte interesante și chiar bonusuri exclusive la cei mai buni operatori de pariuri sportive licențiați în țară!

Comentarii

Ultimă oră