Sari la conținut

Pârtia Subteleferic, complet închisă în 23 şi 24 februarie

partia-subteleferic-complet-inchisa-in-23-si-24-februarie

Timp de patru zile, între 21-24 februarie, pe pârtiile Ruia şi Subteleferic din Poiana Braşov se va schia cu restricţii, pentru că în această perioadă se va desfăşura „FIS Children Trophy”.

În perioada amintită, accesul pe pârtia Ruia va fi parţial restricţionat, aici fiind instalate culoare de antrenament şi încălzire pentru participanţii la concurs. Culoarele vor fi amplasate pe partea dreapta a pârtiei, ele fiind delimitate.

De asemenea, în perioada 21-22 februarie pârtia Subteleferic va fi complet închisă pe culoarul de concurs de la pilonul 2 în jos, pentru conservare. Ieşirea din pârtia Drumul Roşu spre telegondolă se va putea face pe varianta 3E (ultima varianta de ieşire din pârtia Drumul Roşu spre telegondolă) şi, de asemenea, pe varianta 3D (varianta care merge spre telescaunul Lupului) cu ieşire în Drumul Albastru.

În plus, va exista un culoar de traversare a pârtiei Subteleferic în dreptul staţiei inferioare a teleschiului Subteleferic, prin care se va putea face accesul spre pârtia Bradul. Ieşirea din pârtia Sulinar se va putea face atât către pârtia Bradul cât şi către telegondola prin Zidul Mic şi partea inferioară a pârtiei Drumul Roşu.

În zilele de concurs, respectiv 23 şi 24 februarie, pârtia Subteleferic va fi complet închisă, cu menţiunea că nu va mai exista culoarul de trecere din pârtia Drumul Roşu spre pârtia Bradul, iar accesul din pârtia Drumul Roşu spre telegondolă se va face exclusiv pe varianta 3D.

Comentarii

Ultimă oră