Sari la conținut
participa-la-orasul-memorabil-editia-2013

Ordinul Arhitecţilor din România – filiala Bv-Cv-Hr pregătește pentru toamna aceasta a patra ediţie a expoziţiei, pentru care vă invită să participaţi cu fotografii personale în care sunt surprinse diverse ipos­taze ale orașului Brașov de-a lungul timpului.
Expoziţiile anterioare, des­fă­șu­rate începând cu anul 2010, au prezentat sute de reproduceri ale fotografiilor provenite din albumele locuitorilor Brașovului, redând atmosfera orașului de la sfârșitul secolului al XIX-lea până în prezent.
Scopul organizatorului este de a aduce în atenţie spaţiul public şi clădirile oraşului. Fotografiile care surprind familii și prieteni în spaţiul public, la fel ca și cărţile poștale care prezintă imaginea oficială a orașului pot declanșa, prin încărcătura lor de amintiri, un dialog de actualitate pentru comunitatea locală.
Participarea la expoziţie este deschisă tuturor, singura condiţie este ca imaginile să surprindă un loc din Brașov (străzi, pieţe, parcuri, clădiri etc.), indiferent de data fotografierii. Apreciem în mod special fotografiile în care apar cei care le trimit sau rudele lor, cu atât mai mult dacă vor fi însoţite de povestea fotografierii sau a familiei. Imaginile pot fi transmise pe e-mail sau aduse la sediul OAR pentru copiere (originalele vor fi restituite ulterior) până la data de 31 august. Acestea vor fi selectate pentru expoziţie şi, în paralel, vor fi prezentate pe site-ul proiectului, unde se află acum şi cele din ediţiile anterioare.
Ediţia expoziţiei de anul acesta va avea loc între 21 septembrie și 6 octombrie, în Piaţa Sfatului.

Fotografiile pot fi transmise pe e-mail pe adresa orasulmemorabil@gmail.com sau aduse la sediul OAR pentru copiere (originalele vor fi restituite)

Ordinul Arhitecţilor din România – filiala Bv-Cv-Hr Braşov, str. Şirul Beethoven, nr.2 (lângă Poarta Schei)
tel. 0268 471438, program: l – v, 10.00–15.00

Mai multe detalii despre proiect pe www.orasulmemorabil.ro

Comentarii

Ultimă oră