Sari la conținut

Participare slabă la simularea examenului de Bacalaureat în județul Brașov

participare-slaba-la-simularea-examenului-de-bacalaureat-in-brasov

Participare slabă la simularea examenului de Bacalaureat. În judeţul Braşov, sunt înmatriculaţi, în clasele a XII-a şi a XIII-a aproximativ 3.500 de elevi.

"În județul Brașov 1 din 5 elevi din clasele terminale de liceu a participat la aceste probe. Slaba participare se datorează imposibilității organizării simulărilor în Municipiul Brașov aflat sub incidența deciziei de suspendare a acestor activități, din cauza numărului mare de infectări cu virusul SARS-CoV-2 în ultimele 14 zile. Pentru elevii claselor terminale de liceu din Municipiul Brașov simularea examenului de Bacalaureat va fi reprogranată în zilele imediat următoare ieșirii localității de sub incidența măsurilor impuse de rata infectărilor și va fi organizată de către Comisia Județeană de la nivelul Inspectoratului Școlar." a precizat Valentin Bucur, purtător de cuvânt al IŞJ Braşov


În 24 martie, va avea loc proba la alegere a profilului şi specializării, iar ]n 25 martie, mai susţin simularea doar cei care învaţă în clasele cu predare în limbile minorităţilor naţionale, la limba şi literatura maternă.


Rezultatele se dau la sfârşitul lunii.

Comentarii

Ultimă oră