Sari la conținut

Pasajul subteran din Craiter, reabilitat după ce trecerea peste liniile CFR a fost blocată

pasajul-subteran-din-craiter-reabilitat-dupa-ce-trecerea-peste-liniile-cfr-a-fost-blocata

 Pentru a nu mai deveni „groapă de gunoi”, tunelul este supravegheat video!

După ce CFR Infrastructură a montat un gard care să nu le permită oamenilor să treacă peste liniile de cale ferată, pe „poteca” bătută timp de zeci de ani, Primăria Braşov a reparat pasajul subteran care face legătura între cartierele Florilor şi Craiter (strada Ceferiştilor, în dreptul Şcolii Gimnaziale nr. 11) , care, mulţi ani a fost mai degrabă un loc în care oamenii străzii îşi făceau nevoile sau erau aruncate diferite gunoaie.


   Lucrările au fost realizate de firma Rial SRL, aflată în subordinea Consiliului Local Braşov, iar potrivit şefului Direcţiei Tehnice din cadrul Primăriei Braşov, Raul Negoiţă, au durat două săptămâni.


    „În prima etapă s-au făcut igienizările corespunzătoare pentru a putea interveni echipele de reparaţii. Lucrările de reabilitare au constat în refacerea tencuielilor, zugrăveli, reabilitarea treptelor de acces, înlocuirea balustradelor, montarea de noi corpuri de iluminat şi a camerelor de luat vederi pentru a asigura o siguranţă sporită cetăţenilor, refacerea canalizării”, a explicat Negoiţă.

Comentarii

Ultimă oră