Sari la conținut

Pastel - design winter fair - design-ul Crăciunului la Brașov

pastel-design-winter-fair-designul-craciunului-la-brasov

În perioada 1-20 decembrie, are loc la Brașov primul târg de iarnă dedicat produselor de design, cu semnătură de autor, la Atelier Irina Neacșu, pe str. Poarta Schei, nr. 6. În această perioadă, locația se transformă din atelier de artist în târg de design, printr-o selecție atent elaborată de produse care poartă semnătura designerilor români.

"Pastel - design winter fair" vă așteaptă cu o paletă variată de opțiuni pentru cadouri de Crăciun. Aici vă veți întâlni cu bijuterii semnate de Angela Ciobanu, Raluca Buzura, Andra Lupu și Ana Wagner; cu accesorii realizate de Hamid Nicola Katrib și Marie Nouvelle, Lemnia, Otilia Flonta și Iutta; produse din ceramică manufacturate de Mădălina Andronic și Alina Art; articole fashion cu semnătura Adelinei Ivan, a lui Cristian Samfira, Chemistry, Nalu Underwear și a Mihaelei Crețescu; și lista continuă.

De asemenea, produsele Irinei Neacșu vor fi și ele disponibile în cadrul târgului "Pastel - design winter fair". Pe parcursul evenimentului se vor organiza și workshopuri creative de weekend, cu invitați speciali. Astfel, vor avea loc Atelierul de coronițe de Crăciun cu Andreea Baniță și Atelierul de jucării textile, susținut de Irina Neacșu și Beti Piscureanu.

Intrarea la targ este liberă, programul de vizitare fiind de luni până vineri între orele 14-20, iar sâmbăta și duminica între orele 10-20. Cu toții sunteți asteptați să vă găsiți cadouri speciale pentru cei dragi, organizatorii urmând a vă ajuta cu ambalarea.

Comentarii

Ultimă oră