Sari la conținut

Patronii braşoveni au luat lecţii de gătit de la bucătari faimoşi şi au fost învăţaţi cum să reducă cheltuielile folosind echipamente moderne. Toate acestea în cadrul unui eveniment dedicat reprezentanţilor HORECA. Maeştrii bucătari au prezentat preparate culinare deosebite, mai ales pe bază de carne de pui şi legume. Centrul expoziţional ITC a fost gazda evenimentului dedicat reprezentanţilor din industria hotelieră şi a serviciilor alimentare. Publicul a fost ochi şi urechi la maeştrii bucătari pentru a fura din secretele acestora. Specialiştii în domeniu au prezentat şi echipamente profesionale care să reducă cheltuielile oamenilor de afaceri. Şi când a venit vorba de gătit, patronii au fost sfătuiţi, printre altele, să folosească doar produse proaspete cumpărate direct din pieţe. Demonstraţiile culinare au stârnit interesul spectatorilor care şi-au luat notiţe despre reţete inedite şi despre modul rapid de preparare a mâncărurilor delicioase. Unul dintre preparatele care a făcut poftă celor prezenţi a fost pieptul de pui umplut cu spanac şi brânză.  L.N.

Comentarii

Ultimă oră