Sari la conținut

Patronii îşi duc angajaţii la detectorul de minciuni

Patronii din Braşov care vor să se convingă de onestitatea angajaţilor au găsit o metodă care nu dă greş: detectorul de minciuni, anunţă Libertatea. Afacerea a fost pusă pe picioare de un psiholog, iar companiile au îmbrăţişat repede ideea.
Antrenament pentru negocieri. Detectorul de minciuni are aplicaţii mult mai interesante. Unii manageri plătesc şi 5.000 de euro pentru un curs prin care angajaţii învaţă să mintă detectorul. Trucurile îi ajută apoi să nu se dea de gol într-o negociere în care încearcă să îşi manipuleze partenerii de discuţie. Există însă mai multe domenii în care examinările la poligraf s-au dovedit a fi un mare succes. Printre problemele rezolvate de poligraf se numără: furturi, acuzaţii false de agresiune sexuală, mediere, fraudă în asigurări, declaraţii martori, consum de substanţe interzise.
Tehnică pentru orice situaţii. „Pentru patronii care vor să-şi protejeze afacerea împotriva furturilor, pierderilor economice, prejudiciilor, lipsei de loialitate a angajaţilor, laboratorul nostru de investigare a detectiei comportamentelor simulate îşi propune să rezolve solicitările tuturor aspectelor care vizează stabilirea adevărului, astfel încât tehnica poligraf să poată fi folosită şi adaptată oricăror situaţii”, se arată în pagina de internet a laboratorului psihologic. Toate examinarile la poligraf - detector de minciuni sunt voluntare şi strict confidentiale.

Comentarii

Ultimă oră