Sari la conținut

Patru medalii pentru schiorii Coronei la FIS Children Trophy

patru-medalii-pentru-schiorii-coronei-la-fis-children-trophy

Patru medalii pentru schiorii Coronei la FIS Children Trophy, care s-a desfășurat în perioada 17-18 februarie, în Poiana Brașov. Sportivii antrenaţi de Emilian Focşăneanu, Cristiana Opriş şi Bogdan Barbu au câștigat o medalie de aur (Ioana Corlățeanu, U16, slalom uriaș), două de argint (David Militaru, U14, slalom și slalom uriaș ) și una de bronz (Kovacs Egon, U16, slalom uriaș).

Schiorii români au câștigat în total două premii I, trei premii II și două premii III la competiția internațională din Poiana Brașov, organizată de Asociația de Turism Poiana Brașov, Primăria Brașov și Federația Română de Schi și Biatlon. Competiția a cuprins două probe, de slalom și slalom uriaș, pentru categoriile de vârstă U16 și U14, fete și băieți. Au participat 97 de concurenți din România, Ucraina, Slovacia, Bulgaria, Ungaria și Grecia.

Competiția este una dintre puținele care s-au desfășurat în acest moment în Europa, având în vedere restricțiile legate de pandemiei din majoritatea țărilor, și a fost prima competiție de schi alpin din România transmisă live de o televiziune.

"Vreau să vă felicit pe toți pentru această frumoasă competiție. Mi-a făcut o deosebită plăcere să fiu aici, alături de voi. Am fost uimit de organizare și toți cei implicați meritați toate mulțumirile pentru ceea ce ați făcut aici. Ne bucurăm că v-am oferit tuturor această competiție și că pârtia a fost la cel mai înalt nivel. A fost cea de-a patra ediție a acestui concurs minunat. Felicitări tuturor țărilor participante și sper să ne revedem în România. Brașovul va fi o gazdă bună, așa cum ați putut vedea deja. Vă urez succes și sper să ne revedem anul viitor. Mulțumesc și felicitări!", le-a transmis viceprimarul Sebastian Rusu atât organizatorilor, cât și participanților la competiție, în cadrul ceremoniei de decernare a premiilor.

Comentarii

Ultimă oră