Sari la conținut
pe-plaja-stam-bine-la-fotbal

Echipa naţională de fotbal pe plajă a României a învins, marţi, cu scorul de 4-2, reprezentativa Poloniei, în ultimul meci din prima fază a grupelor de calificare pentru Cupa Mondială din 2015, şi a acces în faza următoare.

Golurile au fost marcate de Măciucă (3) şi Zaharia.În primele două partide din grupă, România a învins Ungaria, scor 4-2, şi a pierdut în faţa Austriei, scor 5-7.

"După ce am pierdut pe mâna noastră meciul cu Austria, jucătorii noştri s-au mobilizat exemplar şi au reuşit să se califice în faza superioară a competiţie de pe primul loc.

Fotbalul pe plajă se află la un nou început în România, iar o calificare în premieră la un Campionat Mondial ar fi o reuşită extraordinară", a declarat Ciprian Paraschiv, manager pentru dezvoltare fotbalistică din cadrul FRF şi şeful delegaţiei române la Jesolo (Italia), locul de disputare a turneului de calificare.

Cele 16 echipe rămase în competiţie vor fi grupate, câte patru, în alte 4 grupe. Câştigătoarele din fiecare grupă vor merge la Mondialul din Portugalia.

Comentarii

Ultimă oră