Sari la conținut
pe-unde-va-trece-tronsonul-rasnov-cristian

Digi24 a prezentat un traseu exact al segmentului de autostradă Comarnic-Braşov, cel despre care ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, declara că va fi început în iunie. Traseul rezultă din studiul de fezabilitate ce a stat la baza licitaţiei.

Potrivit presei locale, autostrada începe la nodul rutier Râşnov amplasat la câteva sute de metri spre Bran de la intersecţia dintre DN 73 şi DN 73A.

Autostrada îşi continuă traseul la vest de Râşnov şi de actualul drum naţional spre Braşov, traversând calea ferată Braşov-Zărneşti, la ieşirea din Râşnov spre Zărneşti.

Autostrada urmează de aici o linie dreaptă, spre nord, până la intersecţia cu DJ 112B, drum care merge spre localitatea Vulcan.

Aici autostrada se sfârşeşte deocamdată, continuând însă printr-un drum de patru benzi, în arc de cerc spre est, spre Braşov.

De la intersecţia cu DJ 112B urmează a se continua în viitor cu autostrada Transilvania, care va avea un nod rutier la intersecţia cu E68 Braşov-Sibiu, la aproximativ jumătate din distanţa Ghimbav-Codlea.

Comentarii

Ultimă oră