Sari la conținut
perioada-incarcata-pentru-lupi

Hocheiștii de la Corona Wolves Brașov sunt pe val. „Lupii” lui Jerry Andersson au câștigat ultimele trei jocuri disputate pe teren propriu în Liga Mol și privesc cu încredre spre disputa din acest weekend, când sub Tâmpa va veni formația maghiară Debrecen.

Evoluțiile bune ale hocheiștilor brașovenii i-au mulțumit pe cei din conducerea clubului cât și pe antrenorii „lupilor”.

„Suntem foarte mulțumiți de cum au decurs ultimele jocuri. Victoriile ne-au dat liniște și astfel am putut să construim și să ne pregătim foarte bine. Urmează o perioadă încărcată, cu multe meciuri de jucat, dar sunt convins că putem trece cu bine peste ele.

Trebuie să le luăm pas cu pas și totul va fi bine. Am lucrat separat și cu jucătorii care au evoluat mai puțin până acum și au răspuns foarte bine la antrenamente. Trebuie să le dăm și lor șansa de a juca în meciuri oficiale pentru că numai așa pot crește.

În meciurile următoare sper să am oportunitatea de a le da minute pe gheață și băieților din linia a patra și chiar a cincea” a declarat principalilor “lupilor”,Jerry Andersson.

Corona Wolves Brașov va juca duminică pe patinoarul din Parcul Tractorul, împotriva formației Debrecen, în Liga Mol, pentru ca luni să întâlnească Sport Club Miercurea Ciuc în campionatul intern.

Marți și miercuri brașovenii vor evolua în întrecerea internă în compania formației Sportul Studențesc.

Comentarii

Ultimă oră