Sari la conținut

Recidivistul din Săcele acuzat de agresiuni sexuale a fost dus în faţa magistraţilor.  Însă va rămâne tot după gratii. Instanţa i-a respins recursul. Acesta a solicitat să fie cercetat în stare de libertate după ce în weekend a fost reţinut pentru că a acostat o tânără într-un gang din oraş, a lovit-o şi a supus-o la perversiuni sexuale.


I-a înjurat pe ziarişti. Bărbatul  a fost adus la Tribunalul Braşov pentru judecarea recursului la măsura arestării preventive. A stat în sala de judecată mai puţin de 15 minute, după care a fost dus tot sub escortă la maşina poliţiei. În faţa camerelor de filmat suspectul şi-a păstrat atitudinea de agresiune şi i-a înjurat pe jurnalişti.

Agresiune filmată. Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, a acostat într-un gang din Braşov, o tânără care se îndrepta spre locul de muncă. Iniţial, omul a invitat-o la o cafea, însă aceasta a refuzat şi a vrut să plece. Acesta a urmărit-o până în clădirea unde lucra femeia, iar în faţa liftului a luat-o în braţe încercând să o sărute. Cum victima s-a împotrivit, bărbatul  i-a tras o palmă,  mai mult, i-a arătat organul genital, spunându-i  că  dacă îl atinge, o va lăsa în pace. Norocul tinerei a fost că în acel  moment s-au auzit paşi pe scările imobilului, iar de teamă să nu fie  descoperit, exbiţionistul a luat-o la fugă. Incidentul a fost surprins  de camerele video amenajate în exteriorul băncii.

Recidivist. Bărbatul arestat are antecedente penale. În anul 2006, el a primit o  condamnare la închisoare de șapte ani și șase luni, pentru tâlhărie, dar  a fost eliberat în decembrie 2010 cu un rest de pedeapsă de 977 de  zile.

Comentarii

Ultimă oră