Sari la conținut
peste-1000-de-locuri-de-parcare-vor-fi-reatribuite

De luni, 8 mai, Primăria Braşov va relua procedurile de reatribuire a locurilor de parcare rezidenţiale din oraş. Această primă etapă se încheie în 3 iulie.

Prima zonă unde se vor licita locurile de parcare libere este Astra I, între Calea Bucureşti - Saturn - Marte – Zizinului, inclusiv zona Popa Şapcă şi Drumul Cernatului.

În această zonă sunt disponibile aproximativ 1.000 de locuri. Procedura de reatribuire se va desfăşura la sediul Primăriei de pe Bulevardul Eroilor şi va începe de la ora 10. Dacă în urma acestei licitaţii nu se vor atribui toate locurile, procedura va fi reluată în 18 septembrie.

Următoarea licitaţie va fi în 15 mai, tot de la ora 10, când vor fi reatribuite locurile de parcare din Astra II, între Calea Bucureşti – Berzei – Zorilor – Carpaţilor. Şi în cazul locurilor de parcare din această zonă se va mai organiza o licitaţie, în 25 septembrie.

Până în prezent, peste 28 de mii 800 de braşoveni şi-au achitat taxa pentru închirierea locului de parcare. La aceştia se adaugă alte circa 1.600 de persoane care beneficiază de loc de parcare gratuit în baza unor legi speciale sau hotărâri de Consiliu Local.

Comentarii

Ultimă oră