Sari la conținut

Peste 300 de braşoveni au participat la evenimentul caritabil Dr3amz

Peste 300 de brasoveni au fost aseara la Centrul Cultural Reduta pentru a participa la evenimentul caritabil Dr3amz - Accepta Provocarea. Aceştia au urmarit un spectacol foarte divers, cu demonstratii de aikido, muzica, balet, kendo si dans. Pe parcursul serii au fost date premii de tombola (telefon mobil, bilete la Parc Aventura, pantaloni Arena, carti, abonamente la aikido, tir cu arcul sau fitness, alimente).
" Putem spune ca am avut o participare larga, pentru ca am avut spectatori de la liceele brasovene, dar si parinti cu copii. Unul din momentele cele mai vesele ale serii a fost atunci cand un copil de 3 ani a castigat premiul cel mare, "premiul de platina" al tombolei." a declarat Ioana Serb, director executiv al Asociatiei de Servicii Sociale Scut

Spectacolul a fost urmat de concursuri de popice, darts, tir cu arcul, quizz - cultura generala, stafeta si ping-pong), unde fiecare participant s-a luptat pentru primele trei locuri si, evident, pentru premii.

Intreaga seara a fost condusa de voie buna si dinamism, asa cum se cuvine sa fie toti cei implicati in programul International Award for Young People. Organizatorii - Asociatia Scut, Asociatia Club Sportiv Atlantis si Asociatia International Award for Young People multumesc tuturor celor care au participat, intrucat toti banii stransi din vanzarea biletelor, precum si din donatii la fata locului, vor fi directionati catre 10 tineri cu dizabilitati din centrul de plasament. (D.K.)

Comentarii

Ultimă oră