Sari la conținut

Peste 700 de locuri de muncă disponibile în Europa

peste-700-de-locuri-de-munca-disponibile-in-europa

Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă peste 770 locuri de muncă vacante. Cele mai multe sunt în Malta – unde se caută 250 de şoferi de autobuze şi 50 de persoane pentru curăţenie.

Circa 160 de locuri de muncă vacante sunt în Germania, unde pot angaja ospătari, bucătari, dar şi şoferi profesionişti. De asemenea, posturi vacante mai sunt din domeniul Horeca, dar şi în construcţii, IT sau domeniul medical.

Cehii caută şi ei 30 de şoferi de autobuz, 20 de şlefuitori, pilitori, 15 forjori, 15 operatori CNC, 5 electricieni auto, 5 mecanici auto, 5 şoferi tir internaţional, 3 maşinişti, 1 electrician, 1 fizioterapeut, 1 tehnician frigidere.

În Norvegia sunt 42 de locuri de muncă vacante, dintre care 20 sunt pentru lucrători în fabrică. Norvegienii mai caută, între altele, 2 frizeri, 1 medic dentist, 1 personal curăţenie/specialist carnaval, 1 personal jocuri/specialist carnaval, 1 şofer/specialist carnaval.


În Italia sunt disponibile 40 locuri vacante pentru îngrijitori la domiciliu, iar în Marea Britanie, tot atâtea, dar 35 sunt pentru îngrijitor persoane la domiciliu, iar 5 pentru îngrijitor persoane. Irlandezii caută 20 de lucrători în ferme de vaci de lapte, iar suedezii 20 de montatori schele.

Mai puţin de 10 locuri de muncă vacante sunt oferite în ţări precum Austria, Spania, Luxemburg, Letonia, Olanda, Belgia. Polonia caută 3 consultanţi service client cu cunoştinţe de limba română.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.eures.anofm.ro sau se pot prezenta la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Braşov, unde consilierul EURES îi poate îndruma.

Comentarii

Ultimă oră