Toţi cei care iubesc poveştile cu vampiri, adoră să se costumeze şi vor să petreacă o seară de neuitat sunt aşteptaţi la Castelul Bran cu un tur special şi petreceri până în zori.

  Contele anunță cea mai tare petrecere a anului: Revelionul Vampirilor la Castelul Bran!

  Organizat pe 28 octombrie 2017, evenimentul marchează Halloween-ul mult aşteptat de cei care iubesc să se costumeze de groază şi să sculpteze dovlecii. Contele, Vlad Ţepeş, ielele, personajele nopţii, vinul roşu, votca neagră, bomboanele, liliecii, muzica şi efectele speciale sunt ingredientele unei nopţi de neuitat.

   La care se adaugă spectacolul costumelor purtate de petrecăreţi. De altfel, cele mai inspirate costume vor fi premiate chiar în seara evenimentului.

     Și pentru că oaspeții au devenit, de la an la an, mai mulți, mai pretențioși și mai hotărâți să se distreze până la răsăritul soarelui, Contele a pregătit mai multe variante ale nopții de Halloween: un tur de groază în Castelul Bran, până la miezul nopții, unde un bilet pentru adulți este 70 lei iar pentru copii 35 lei și o petrecere mostruoasă la cort, până în zori, doar pentru cei care și-au serbat majoratul, unde un bilet costă 180 de lei, turul Castelului Bran fiind inclus.

  În plus, Contele organizează o seară magică la Restaurantul Casa de ceai, cu un meniu în valoare de 450 lei, pentru cei care vor să se răsfețe și să se distreze la cele mai înalte standarde.

   Turul de groază al Castelului Bran debutează la ora 19.00, cortul dă startul petrecerii la ora 21.00, iar oaspeții de seamă ai Restaurantului Casa de ceai sunt așteptați începând cu ora 20.00. Contele a pregătit cu această ocazie o serie de surprize, vizitatorii nu trebuie decât să-și pregătească costumele și dispozitivele media pentru fotografii de neuitat!

   Pentru turul Castelului Bran și petrecerea de la cort mai multe detalii la www.bran-castle.com sau la telefonul 0268.237.700. Rezervări la Restaurantul Casa de ceai se pot face la numărul de tel. 0749.121.120.