Sari la conținut

Petrolul are un nou antrenor! "Ilie Oană" are un nou administrator

petrolul-are-un-nou-antrenor-ilie-oana-are-un-nou-administrator

Constantin Schumacher este de marți noul antrenor al echipei de fotbal Petrolul Ploiești.

El va începe munca miercuri, 6 ianuarie, când este programată și reunirea lotului, la ora 12,00, la stadionul ''Ilie Oană''.

În vârstă de 39 de ani, Constantin Schumacher a avut o cariera îndelungată, ca jucător, la nivel de prim eșalon, iar ca antrenor, le-a pregătit pe Juventus București, CSM Rm. Vâlcea, Oțelul Galați și, ultima dată, pe SCM Argeșul Pitești. Din stafful tehnic al lui Constantin Schumacher va face parte și Dragoș Radu, cel care va ocupa postul de antrenor secund.

Petrolul Ploiești a ajuns și la un acord cu Mihai Stoichiță privind încetarea raporturilor contractuale. Astfel, gruparea ploieșteană s-a despărțit amiabil de tehnicianul care a pregătit echipa în ultima parte a sezonului de toamnă.

"Ilie Oană" intră în administrarea Clubului Sportiv Municipal

Clubul Sportiv Municipal (CSM) Ploiești va prelua în administrare stadionul "Ilie Oană", urmând a fi stabilite noi tarife pentru clubul de fotbal Petrolul Ploiești, care să permită echipei să evolueze pe această arenă.

În cursul zilei de miercuri, comisia va trece la inventarierea mijloacelor fixe și a obiectelor de inventar de la stadion, procesul de preluare urmând să se deruleze în următoarea săptămână, astfel încât, până pe 14 ianuarie, să fie finalizat, arată sursa citată.

Contractul pe care FC Petrolul Ploiești îl avea cu SGU Ploiești pentru închirierea stadionului ''Ilie Oană'' a fost reziliat la sfârșitul lunii noiembrie de administratorul arenei, motivul invocat fiind datoriile mari acumulate de club.

Comentarii

Ultimă oră