Sari la conținut

Piaţa Centrală din Sfântu Gheorghe, devine vineri un uriaş ring de dans

piata-centrala-din-sfantu-gheorghe-devine-vineri-un-urias-ring-de-dans

Piaţa Centrală din Sfântu Gheorghe va fi transformată vineri, 5 octombrie 2018, de la ora 17.00, timp de 10 – 15 minute, într-un uriaş ring de dans.

170 de dansatori, 120 de elevi şi 50 de adulţi voluntari, îşi vor mişca paşii pe ritmuri nord şi sud americane.

Vor fi două dansuri: un dans de origine nord-americană, iar altul de origine sud-americană, un dans în perechi.

Vineri, 5 octombrie 2018, în Piața Libertății din Sfântu Gheorghe are loc flashmob-ul „Împreună prin dans”, un eveniment deosebit, organizat de Clubul de Dans Blue Moon, împreună cu elevi proveniți de la cinci școli din județ.

„Muzica se ascultă, dar muzica poate fi şi văzută, nu trebuie decât să dansăm pe ritmurile ei. Iar atunci când dansăm, devenim şi noi vizibili, odată cu muzica. Pe 5 octombrie 2018, la ora 17, elevi şi adulţi din Sfântu Gheorghe, reuniţi în mai multe grupe de dans, se vor lăsa descoperiţi, în toată diversitatea lor etnică, culturală, socială, umană.

«Dansul este un limbaj universal. Prin dans poți să creezi punți între culturi.»

Alături de copii și voluntari vor putea să ia parte la dansuri și cei prezenți la falshmob-ul care va avea loc vineri în Piața Libertății din Sfântu Gheorghe.

Altfel spus, pe 5 octombrie, în Piaţa Centrală, Clubul de Dans Blue Moon reuneşte elevi şi adulţi, într-un Dans Happening de 10-15 minute, prin care vom descoperi frumuseţea multicoloră a comunităţii noastre”, au explicat organizatorii de la Asociaţia Culturală şi de Tineret pentru promovarea relaţiilor interetnice „Blue Moon”.

Comentarii

Ultimă oră